Produkter og løsninger fra adnecto

Få direkte og gratis adgang til vores kontrolpanel

Opret konto
sharedresellerhosting

Shared Reseller Hosting

Videresælg hosting uden at bekymre dig om de tekniske aspekter. Du sætter selv prisen overfor dine slutbrugere og bestemmer selv størrelsen på webhotellerne. Med en reseller løsning fra adnecto slipper du for teknisk administration. Fokusér på dine kernekompetencer og slip bekymringerne.

Nem administration af webhoteller

I kontrolpanelet, DirectAdmin, følger en nem administration af brugere og webhoteller der kører under reseller løsningen. Du kan dermed altid følge med i slutbrugerens statistik og forbrug.
Læs mere om DirectAdmin kontrolpanelet

Ingen vedligeholdelse

Fordelen ved at vælge en shared omgivelse, er at du slipper for teknisk vedligeholdelse. Det er et prisbilligt alternativ til en egen cloud løsning. Du kan være i gang med dit eget reseller webhotel på under 5 minutter.

Automatisk backup

Vi tager automatisk backup af al data på vores delte servermiljø. Hvert døgn synkroniserer vi brugernes data til en ekstern lokation i den anden ende af landet. Ved at bruge DirectAdmins indbyggede backup-funktion kan vi lynhurtigt genskabe hjemmesider, mail og databaser til et tidligere stadie.

Priser

Priserne starter fra 149 kr/mdr. Download den komplette prisliste her.

Whitelabel kontrolpanel

Vælger du en reseller løsning fra adnecto, kan du vælge at få et whitelabel kontrolpanel til håndtering af dine kunder. Det betyder at dine slutbrugere ikke direkte kan se at løsningen hostes hos os. Du kan dermed markedsføre platformen, som om det er dit eget.

Avanceret LVE teknologi

Ved hjælp af CloudLinux LVE teknologien er vi i stand til at opdele ressourcerne på en fair måde. Det betyder at hver bruger får tildelt brøkdel af serverens regnekraft. På den måde sikrer vi at en enkelt bruger ikke kan lukke hele det delte miljø ned. Hvis én specifik side belaster serveren for meget, vil kun den specifikke side stoppe med at svare.

Perfekt for webudviklere, designere, optimerings- teams, og andre med kontakt til webkunder.
Opret konto