Produkter og løsninger fra adnecto

Få direkte og gratis adgang til vores kontrolpanel

Opret konto
Server room

Placering og infrastruktur

Cloud løsningen er hostet i et af Danmarks førende datacentre i Taastrup. Løsningen er baseret på et topprofessionelt platform med fuld redundans på strøm, køling og netværk. Disse faciliteter inspiceres årligt af et statsautoriseret revisionselskab i henhold til Dansk Standard 484. Dermed garanterer vi at din data altid opbevares i Danmark – og dermed under dansk lovgivning.

Virtualiseringen sker på baggrund af KVM (Kernel-based Virtual Machine) hypervisor, hvilkte har vist sig at være et fremragende alternativ til VMware. Dette giver desuden muligheden for både at køre Windows og Linux – og eventuelt også muligheden for at køre andre operativsystemer.

Kernefunktioner

  • Snapshots og egne images
  • Brugervenligt kontrolpanel
  • Åben API
  • Central Hitachi SAN
  • Cisco netværk
  • Fra 512 MB til 64 GB RAM
  • Fra 0 til 6 TB disk
  • CPU sharing

Hardwareplatform

Cloud løsningen kører med diskløse servere (såkaldte “nodes”) fra Dell og IBM. Denne løsning er valgt, således et eventuelt nedbrud aldrig vil kunne påvirke dine data. Et nedbrud i et af serverne, vil blot betyde et reboot på en anden node med ledig kapacitet.

Al data og images er placeret på et eller flere centrale SAN baseret på Hitachi USP-V platformen med underliggende HDS AMS og IBM DS. Dette er under konstant overvågning fra kvalificerede storage-specialister. Dermed er vi i stand til at garantere både høj oppetid og sikker performance.

Netværk

Fra kontrolpanelet har du muligheden for at styre alt der vedrører netværksindstillinger. Når du opretter en server, vil serveren blive tildelt en offentlig IPv4 adresse via DHCP. Derefter er det muligt ud at tildele statiske IP-adresse efter behov. Du har desuden muligheden for at oprette et eget og privat netværk med virtuelle IP-adresser. Løsningen er desuden klar til IPv6, og disse kan tildeles efter behov.

Firewall’en kan indstilles efter behov, og konfigureres ved hjælp af få klik. Her har du muligheden for at opsætte egne individuelle regler.

Vil du vide mere om vores cloud løsning? Download Netgroups tekniske profilbrochure for at læse mere om datacentret, platformen og infrastrukturen.