Produkter og løsninger fra adnecto

Få direkte og gratis adgang til vores kontrolpanel

Opret konto
Server room

Cloud Servers

Sammenlignet med et traditionelt rackskab med servere, kan du i dit virtuelle datacenter nu oprette servere ved hjælp af få klik. Du kan opgradere, nedgradere eller endda sætte dem på standby uden at investere en eneste krone. Du betaler blot for forbruget af de ressourcer du har tilegnet dig.

Fuld administratoradgang, installere det operativsystem du ønsker og administration af dit samlede servermiljø er blot de funktioner du får i vores brugervenlige kontrolpanel.

Er cloud = cloud?

I takt med at det er moderne at kalde sine produkter for “cloud”, er der flere og flere it-udbydere der vil forsøge sig med at markedsføre produkterne som værende cloud-baseret.

Adnecto mener at cloud computing skal defineres som værende et IaaS (Infrastructure as a Service) produkt, hvor man selv administrerer sit miljø, og afregner efter forbrug. Herunder mulighed for at skalere op eller ned alt efter behov.

Til sammenligning med flere store spillere på markedet, har vore kunder desuden muligheden for at sætte servere på standby, bruge snapshotting-teknologien og muligheden for selv at lave images.